FN har inte fullt så många poäng än...

Om Marija vet att leverera, så är det allt annat än vad man kan säga om FN-administrationen i Nairobi. På torsdag är det tio veckor sedan intervjun på SIDA och nio veckor sedan SIDA och UN-HABITAT på plats i Pri?tina meddelade att de var överens om att jag skulle duga som kandidat. Sedan dess har inget (och då menar jag inget) hänt! Niente. Nada. Rien. Niets. Ni?ta. Asgjë.

Detta var bara ett litet smakprov på alla serbiska och albanska språkgodbitar som kommer att serveras på denna sida bara verksamheten kunde tillåtas sparka igång snart! Håll ut!

Tycker för övrigt att det är oerhört komiskt att bilden nedan på Marija S råkade vara så vansinnigt lik mitt southpark alter ego. Luggen, brillorna, munnen - rubbet!!

la Serbie douze points!

Rätt land vann! "Molitva" var ju inte bara bästa låten - Serbien är ju riktigt hett just nu på alla sätt och vis.

Man kunde bli tårögd för mindre. Först Ukraina, Ruslana och orange revolution (kanske inte i den ordningen dock). Och nu Former Yugoslav Republic of Serbia. Schlager, demokrati och frihet - hand i hand!

Eurovision Song Contest 24 maj 2008 blir ett ypperligt tillfälle för alla balkan- och/eller ESC-fans att kombinera ett besök i Kosovo med en schlagerkväll i Belgrad. Alla som följer med säger till mig, så koordinerar jag biljett- och hotellbokning.

image7

RSS 2.0